Tipsbladet

Opgaver

Produktion af Tipsbladet samt en hel vifte af specialmagasiner, bl.a. NFL magasinet, Champions League magasinet, Formel 1 magasinet, Bike Season, Magasinet Engelsk Fodbold og Magasinet Superligaen...

Tipsbladet udkom første gang i 1948, og det var bladets første chefredaktør, Elwin Hansen, der lærte danskerne at tippe. Siden juli 2011 er Tipsbladet udkommet om fredagen, og den 5. august lanceredes således en ny stor udgave af fredagsavisen. I oktober 2012 overgik Tipsbladet til kun at udkomme sammen med fredagsudgaven af Ekstra Bladet, hvilket øgede oplaget markant. I juni replica rolex 2013 frasolgte Tipsbladet A/S den trykte avis til virksomheden GB Grafisk, der fortsætter med at udgive avisen med licens til at bruge navnet "Tipsbladet". Troels Bager Thøgersen er chefredaktør siden august 2012.

Vi gør meget ud af det tætte forhold til kunden...

For at vi kan arbejde målrettet på at skabe kommunikationsløsninger, der genererer den ønskede effekt hos kunden, er det vigtigt for os at være tæt på. Tæt på viden og information – vi spørger meget og bruger svarene konstruktivt. Jo mere vi ved, jo bedre bliver løsningen. Vi er også tæt på vores kunder i fysisk forstand. Selvom vi har begge ben solidt plantet i den jyske muld, har vi kunder over hele Danmark, og vi regner ikke transporten fra Galten som et problem. Er der behov for, at vi deltager fysisk, springer vi i bilen og kommer.

Vi er altid...

Skriv, ring
eller kig forbi

GB Grafisk Reklamebureau
Søndergade 25, 8464 Galten
T. 86 94 30 88
M. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 88112512

Det er os...

... som har produceret en vifte af magasiner for Tipsbladet. Bl.a. NFL magasinet, Champions League magasinet, magasinet Engelsk Fodbold og Superliga magasinet.

Læs mere

Job

Vi søger i øjeblikket en Kreativ Grafisk Designer til vores tegnestue, med mange spændende arbejdesopgaver!

Læs mere