InterForce

Kunde

InterForce er et samarbejde mellem forsvaret og civile private og offentlige virksomheder omkring forsvarets brug af det frivillige personel. InterForces formål er at forbedre forholdene for disse mennesker, der står med både en militær og en civil forpligtelse, når forsvaret bruger de "skjulte" ressourcer. Godt 1800 virksomheder støtter i dag InterForce, der blev etableret i 1999 og har en komité bredt sammensat af topchefer fra en række private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer

Opgaverne

Udformning af grafisk identitet og kommunikation. Udarbejdelse og udvikling af medlemsmagasin. Grafisk udformning af hjemmeside, magasin og andet markedsføringsmateriale.

Effekt

En ensartet og seriøs kommunikationsplatform.

Vi gør meget ud af det tætte forhold til kunden...

For at vi kan arbejde målrettet på at skabe kommunikationsløsninger, der genererer den ønskede effekt hos kunden, er det vigtigt for os at være tæt på. Tæt på viden og information – vi spørger meget og bruger svarene konstruktivt. Jo mere vi ved, jo bedre bliver løsningen. Vi er også tæt på vores kunder i fysisk forstand. Selvom vi har begge ben solidt plantet i den jyske muld, har vi kunder over hele Danmark, og vi regner ikke transporten fra Galten som et problem. Er der behov for, at vi deltager fysisk, springer vi i bilen og kommer.

Vi er altid...

Skriv, ring
eller kig forbi

GB Grafisk Reklamebureau
Søndergade 25, 8464 Galten
T. 86 94 30 88
M. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 88112512

Det er os...

... som har produceret en vifte af emballager til Nordthy, som du med stor sandsynlighed støder på i hverdagen.

Læs mere

Job

Vi har ingen ledige stillinger pt., men tingene går stærkt og pludselig er der en mulighed. Så send dit fantastiske CV – så kan det være at vi vender tilbage til dig!