Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Kunden

Danmarks ældste gymnastikhøjskole. Siden grundlæggelsen har der været ca. 27.000 elever på skolen.

Opgave

Redefinering af målgruppen, så der ikke kun kommunikeres med “eliten”. Skabe opmærksomhed hos målgruppen, så de unge tager kontakt til Gymnastikhøjskolen Ollerup. Sekundært har indsatsen som mål at skaffe 8 nye helårselever. Samtidig opdatering af grafisk identitet på alle medieplatforme.

Løsning

Strategisk udvikling samt implementering. I en koncentreret periode på 30 dage afvikledes en effektiv online-baseret kampagne via forskellige mediekanaler, bla. sociale medier, smartphones og Ollerups egne publikationer, inklusive website, og på uddannelsesmesser. Hverve- og imagekampagnen aktiverede samtidig nuværende og tidligere elever via ambassadørtiltag.

Effekt

Blandt andet via et stort engagement fra mere end 200 nuværende og tidligere elever fik over 2000 potentielle elever i den redefinerede målgruppe kendskab til Ollerups højskoletilbud. Resultatet af indsatsen blev 39 nye elever.

Vi gør meget ud af det tætte forhold til kunden...

Vi er altid...

Skriv, ring
eller kig forbi

GB Grafisk Reklamebureau
Søndergade 25, 8464 Galten
T. 86 94 30 88
M. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 88112512

Det er os...

... som har produceret en vifte af emballager til Nordthy, som du med stor sandsynlighed støder på i hverdagen.

Læs mere

Job

Vi har ingen ledige stillinger pt., men tingene går stærkt og pludselig er der en mulighed. Så send dit fantastiske CV – så kan det være at vi vender tilbage til dig!