Bo Grønt

Kunde

Bo Grønt er en frivillig kæde af havecentre, som markedsfører sig gennem tilbudsaviser, nyhedsbreve og kundeklub. Bo Grønt har et meget stort sortiment i udendørs og indendørs planter og blomster til haven og boligen side om side med et stort udvalg i brugskunst, krukker, . kemikalier haveredskaber, jord og gødning, dyremad og meget andet.

Opgave

GB Grafisk udarbejder en lang række tilbudsaviser, annoncer, prisskilte, plakater m.m. og driver Bo Grønts digitale mediecenter.

Vi gør meget ud af det tætte forhold til kunden...

For at vi kan arbejde målrettet på at skabe kommunikationsløsninger, der genererer den ønskede effekt hos kunden, er det vigtigt for os at være tæt på. Tæt på viden og information – vi spørger meget og bruger svarene konstruktivt. Jo mere vi ved, jo bedre bliver løsningen. Vi er også tæt på vores kunder i fysisk forstand. Selvom vi har begge ben solidt plantet i den jyske muld, har vi kunder over hele Danmark, og vi regner ikke transporten fra Galten som et problem. Er der behov for, at vi deltager fysisk, springer vi i bilen og kommer.

Vi er altid...

Skriv, ring
eller kig forbi

GB Grafisk Reklamebureau
Søndergade 25, 8464 Galten
T. 86 94 30 88
M. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 88112512

Det er os...

... som har produceret en vifte af emballager til Nordthy, som du med stor sandsynlighed støder på i hverdagen.

Læs mere

Job

Vi har ingen ledige stillinger pt., men tingene går stærkt og pludselig er der en mulighed. Så send dit fantastiske CV – så kan det være at vi vender tilbage til dig!