Skovbyskolen

I forbindelse med Skovbyskolens 40 års jubilæum ville man gerne opdatere den visuelle identitet, bl.a i form af et nyt logo.

Opgaver

At skabe en ny visuel identitet for Skovbyskolen, herunder et nyt logo som skolens ansigt udadtil. Logoet skulle hurtigt kunne genkendes og samtidig udtrykke hele skolens formål, værdigrundlag, holdning mv. i et blivende replika ure udtryk gennem form, farve og tekst og blive det endelige optimale logo.

Løsning

Et logo, der via brugen af farver og former repræsenterer elev, lærer og forældre i et organisk samspil mellem skolen og hjemmet, og som på en gang udstråler begejstring, rummelighed, styrke, fællesskab, vækst og kommunikation.

Vi gør meget ud af det tætte forhold til kunden...

For at vi kan arbejde målrettet på at skabe kommunikationsløsninger, der genererer den ønskede effekt hos kunden, er det vigtigt for os at være tæt på. Tæt på viden og information – vi spørger meget og bruger svarene konstruktivt. Jo mere vi ved, jo bedre bliver løsningen. Vi er også tæt på vores kunder i fysisk forstand. Selvom vi har begge ben solidt plantet i den jyske muld, har vi kunder over hele Danmark, og vi regner ikke transporten fra Galten som et problem. Er der behov for, at vi deltager fysisk, springer vi i bilen og kommer.

Vi er altid...

Skriv, ring
eller kig forbi

GB Grafisk Reklamebureau
Søndergade 25, 8464 Galten
T. 86 94 30 88
M. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 88112512

Det er os...

... som har produceret en vifte af emballager til Nordthy, som du med stor sandsynlighed støder på i hverdagen.

Læs mere

Job

Vi har ingen ledige stillinger pt., men tingene går stærkt og pludselig er der en mulighed. Så send dit fantastiske CV – så kan det være at vi vender tilbage til dig!