Interaktivt.

Digitalt.

Overblik.

Få et 360° overblik i din virksomhed

Optimering, strukturering, kommunikations- og præsentationsværktøjer. Det er buzzwords de fleste virksomheder klapper i hænderne over. Men hvordan bliver ord til handling og dermed implementeret i vores arbejdsgang og forretningsgrundlag? Det spørgsmål stillede vi os selv i optakten til udviklingen af QShare360. Vi gik derfor i maskinrummet og udviklede systemets fundament, med udgangspunkt i faktiske behov og årelange observationer fra samarbejdet med både store og små virksomheder. 

Det er vores overbevisning, at vi bliver nødt til at tænke smartere for at arbejde mere effektivt. QShare360 er den intelligente løsning som kan hjælpe din virksomhed til at skabe overblik i store datamængder. Systemet kan tilpasses og skræddersys til netop jeres behov, hvor vi aldrig går på kompromis med brugervenlighed og kvalitet. 

 

 

Tid er en vigtig ressourcer - som vi skal værne om og bruge fornuftigt. QShare360's primære opgave er at bruge tiden fornuftigt og derfor samle komplekse datamængder samt information i et brugervenligt og skræddersyet design. På denne måde optimeres arbejdsflowet, ved at håndteringen og distribueringen af jeres produkter eller data bliver gjort overskueligt. 

Qshare360 binder jeres virksomhed sammen på en ny måde, ved at være jeres foretrukne ressource til optimering af både interne processer og som værktøj i præsentationssituationer. 

Desuden har systemet stor succes med at blive anvendt i både salgs- og marketingsindsatser. Derved skaber QShare360 grundlag for vidensdeling på tværs af organisationen, opdatering af datasheets og er en 360 graders løsning til øget kvalitet, salg og vækst.